Supă de fasole albă și paste
Supa de fasole albă și paste este o fără lactate supă. O porție conține 195 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână morcov, țelină, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Supă de fasole albă și paste, Supă De Fasole Albă Și Paste, și Supă de paste, varză și fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește 3 linguri de ulei de măsline în mare greuoală la foc mediu.
Adăugați ceapa,morcovul și țelina. Saut până la toate legumele suntmoale, aproximativ 12 minute.
Adăugați 3 1/2 căni de apă, fasole cu lichid de gătit și roșii șiaduceți la foc mic. Reduceți căldura la mediu scăzut și fierbeți 25 de minute pentru a amesteca arome, amestecând ocazional.
Se amestecă pastele; se aduce la fierbere. Gatiti pana cand pastele sunt doar fragede, dar inca Ferme de muscat, adaugand mai multa apa la supa cu 1/2 cana daca sunt foarte groase, aproximativ 10 minute. Condimentează supa cu sare și piper.
Se presară cuceapa verde tocata, se stropeste cu ulei de masline extra-virginalși serviți.
Ruffino 2007 Orvieto Classico ($1
Pe porție: 257,0 kcal calorii, 31,9% calorii din grăsimi,