Supa de fasole albă de roșii cu Pesto ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 316 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți busuioc, piper, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Fasole Albă-Pesto, Supă De Fasole Albă, Spanac Și Pesto, și Pesto, pui și supă de fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti ceapa, amestecandocazional, pana devin aurii, 3 pana la5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați țelină, morcoviși usturoi; gătiți, amestecând, până lalegumele se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Usturoi
3
Adăugați vin; se amestecă pentru a răzui brownbits de pe fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați stoc, fasole, roșii, frunze de dafin și1/4 linguriță sare. Aduceți supa la fierbere; reduceți căldura, acoperiți și fierbeți,amestecând ocazional, până când morcoviisunt foarte moi, 15 până la 20 minutes.In un blender, busuioc piure,nuci, piper negru, restul de 1/4 linguritasare și 1/4 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Frunze De Dafin
Tomate
Nuci
Busuioc
Fasole
Stoc
Apă
Sare
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Transferpesto într-un castron; spălați blenderul.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
6
Scoateți frunzele de dafin din supă;aruncați. În blender, curățați cu atenție jumătate de supă; transferați într-un castron; repetați cu restul de jumătate de supă. Împărțiți supa între 4 boluri, dollop fiecare cu 1/4 pesto și învârtiți; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată