Supă de fasole

Supă de fasole
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 5 minute de petrecut în bucătărie, supa de fasole fava ar putea fi o rețetă grozavă fără gluten de încercat. Această rețetă este pentru 8 persoane. O porție conține 506 calorii , 15 g de proteine și 36 g de grăsimi . Pentru 1,3 dolari per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună pentru iarnă . Merge bine ca fel principal. Vă este oferită de Foodnetwork. Mergeți la magazin și cumpărați bacon, cartofi Yukon Gold, usturoi și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Cu un scor spoonacular de 53% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pesto de fasole fava, migdale și mentă , Supă elegantă de fasole fava și spanac și Spaghete cu ton și fasole fava .

Instrucțiuni

1
Urmărește cum se prepară această rețetă.
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă bine sărată, la foc mediu, și pregătiți un bol cu apă cu gheață bine sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căței De Usturoi, 2 Zdrobiți, 1 Păstrat întreg3 Căței De Usturoi, 2 Zdrobiți, 1 Păstrat întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Usturoi, 2 Zdrobite, 1 Păstrat întregUsturoi, 2 Zdrobite, 1 Păstrat întreg
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați fasolea decojită în apa clocotită. După ce apa a dat din nou în clocot, fierbeți fasolea timp de 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Scoateți-le din apa clocotită și puneți-le imediat în bolul cu apă cu gheață sărată. După ce boabele s-au răcit complet, strecurați-le din apa cu gheață. Curățați stratul exterior, verde deschis, dur de pe boabe. Veți obține o fasole fava delicată, încântătoare, de un verde vibrant și fragedă. MMMMMM! Păstrați aceste micuțe drăgălașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Ungeți o tigaie mare la foc mediu-mare cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
6
Adăugați slănina (dacă folosiți, dacă nu, începeți doar cu ceapa și țelina) și, odată ce slănina a început să se rumenească și să se crocante și este foarte aromată, adăugați ceapa și țelina tăiate cubulețe. Condimentați cu sare, după gust, și un praf de ardei roșu măcinat. Căliți ceapa și țelina până când devin translucide și foarte aromate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Adăugați cățeii de usturoi zdrobiți și cartofii tăiați cubulețe, amestecați pentru a-i acoperi cu ulei și gătiți timp de 2-3 minute. Adăugați 2/3 din fasolea fava pusă deoparte și 4 căni de supă. Gustați pentru a potrivi gustul și adăugați sare, dacă este necesar. Aduceți supa la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți la foc mic până când cartofii sunt fragezi, aproximativ 20-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Fasole FavaFasole Fava
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Când cartofii sunt suficient de fragezi pentru a aluneca ușor de pe furculiță după ce sunt fierți, pasați supa într-un blender* până obțineți o compoziție fină. Probabil va trebui să faceți acest lucru în tranșe. Puneți supa înapoi în oală și adăugați restul de fasole fava. Dacă supa este prea groasă, adăugați puțin din supa rămasă pentru a ajusta consistența. Gustați supa pentru a verifica asezonarea și potriviți-o din nou, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Conservă De Porumb1 Conservă De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Toarnă supa cu polonicul în farfurii, presărește-le puțin parmezan ras și stropește-le cu un strop de ulei pentru finisare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Conservă De Porumb1 Conservă De Porumb
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
10
Fasolea este delicioasă!
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista