Supă De Dovlecei Și Porumb Crookneck Cu Rețetă De Ceață Humboldt

Supă De Dovlecei Și Porumb Crookneck Cu Rețetă De Ceață Humboldt
Squash Crookneck și supă de porumb cu rețetă Humboldt Fog ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 292 calorii. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână chiffonade de busuioc, brânză de ceață humboldt, dovlecei crookneck și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Rețetă De Supă De Dovlecei Cu Zară, Rețetă De Supă De Dovleac Adzuki, și Rețetă De Supă De Dovlecei De Vară Cu Zară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați dovleceii în bucăți de 1 inch. Rezervați câteva bucăți de dovlecei și tăiați-le în bucăți fine. Puneți bucățile și bucățile deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
2
Se toarnă bulionul într-o oală mare peste mediu-mare heat.In un vas separat de supă mare, încălziți 1 lingură de unt și ulei de măsline. Când untul este topit, adăugați ceapa și gătiți la foc mediu. (Reduceți căldura la mediu-scăzut și mai acordați câteva minute dacă nu stați deasupra oalei.) După câteva minute, adăugați usturoiul. Gatiti pana cand ceapa este translucida, aproximativ 10 minute. Se toarnă în bulionul cald și se adaugă bucățile mai mari de dovlecei. Nu adăugați încă dovleceii tocați mărunt.Fierbeți până când dovlecelul este fraged când este străpuns cu un cuțit, aproximativ 20 de minute. Scoateți oala de pe foc, lăsați să se răcească cel puțin 30 de minute și apoi curățați amestecul de dovlecei într-un blender sau robot de bucătărie. Împingeți amestecul purificat printr-o strecurătoare cu plasă medie. (Nu folosiți o strecurătoare cu ochiuri fine, altfel supa va fi prea subțire.) În acest moment puteți continua să preparați supa sau să refrigerați supa (și nu uitați să înfășurați bine și să refrigerați dovlecelul tocat mărunt rezervat).Când este gata să serviți supa, turnați-o într-o tigaie la foc mediu-mic. Într-o tigaie, topiți cele 2 lingurițe de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
PolonicPolonic
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați dovleceii tăiați mărunt și boabele de porumb, și saut-ul, amestecând continuu, doar până când dovleceii și porumbul sunt încălzite. Scoateți tigaia de pe foc.Feliați brânza în șase bucăți uniforme și tăiați coaja din fiecare bucată. Aruncați coaja.Când supa este fierbinte, amestecați bucățile de porumb și dovlecei.Puneți supa în șase boluri. Plutiți o felie de brânză în centrul fiecărui bol de supă și acoperiți cu frunze de busuioc pentru bebeluși.Notele bucătarului: dacă încălziți stocul înainte de a-l turna în supă, textura finală va fi mai bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
4
Turnarea stocului rece într-o tigaie fierbinte face ca o peliculă de unt și ulei să se ridice în vârful supei.Pentru o supa creamier, se amestecă 2 linguri CR fra crumormme FRA în fiecare castron de supă înainte de a adăuga brânză și busuioc.Încălziți-vă cu aceste rețete de supă pe Food Republic:rețetă rustică de fasole toscană și supă de cârnați
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Rețetă De Varză De Toamnă Și Borș De Carne Afumată
Ingrediente de care veți avea nevoie
BorșBorș
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Rețeta de supă de usturoi a lui James Beard
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista