Supă De Dovlecei Și Porumb Crookneck Cu Rețetă De Ceață Humboldt

Squash Crookneck și supă de porumb cu rețetă Humboldt Fog ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 292 calorii. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână chiffonade de busuioc, brânză de ceață humboldt, dovlecei crookneck și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Rețetă De Supă De Dovlecei Cu Zară, Rețetă De Supă De Dovleac Adzuki, și Rețetă De Supă De Dovlecei De Vară Cu Zară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii în bucăți de 1 inch. Rezervați câteva bucăți de dovlecei și tăiați-le în bucăți fine. Puneți bucățile și bucățile deoparte.
Se toarnă bulionul într-o oală mare peste mediu-mare heat.In un vas separat de supă mare, încălziți 1 lingură de unt și ulei de măsline. Când untul este topit, adăugați ceapa și gătiți la foc mediu. (Reduceți căldura la mediu-scăzut și mai acordați câteva minute dacă nu stați deasupra oalei.) După câteva minute, adăugați usturoiul. Gatiti pana cand ceapa este translucida, aproximativ 10 minute. Se toarnă în bulionul cald și se adaugă bucățile mai mari de dovlecei. Nu adăugați încă dovleceii tocați mărunt.Fierbeți până când dovlecelul este fraged când este străpuns cu un cuțit, aproximativ 20 de minute. Scoateți oala de pe foc, lăsați să se răcească cel puțin 30 de minute și apoi curățați amestecul de dovlecei într-un blender sau robot de bucătărie. Împingeți amestecul purificat printr-o strecurătoare cu plasă medie. (Nu folosiți o strecurătoare cu ochiuri fine, altfel supa va fi prea subțire.) În acest moment puteți continua să preparați supa sau să refrigerați supa (și nu uitați să înfășurați bine și să refrigerați dovlecelul tocat mărunt rezervat).Când este gata să serviți supa, turnați-o într-o tigaie la foc mediu-mic. Într-o tigaie, topiți cele 2 lingurițe de unt.
Adăugați dovleceii tăiați mărunt și boabele de porumb, și saut-ul, amestecând continuu, doar până când dovleceii și porumbul sunt încălzite. Scoateți tigaia de pe foc.Feliați brânza în șase bucăți uniforme și tăiați coaja din fiecare bucată. Aruncați coaja.Când supa este fierbinte, amestecați bucățile de porumb și dovlecei.Puneți supa în șase boluri. Plutiți o felie de brânză în centrul fiecărui bol de supă și acoperiți cu frunze de busuioc pentru bebeluși.Notele bucătarului: dacă încălziți stocul înainte de a-l turna în supă, textura finală va fi mai bună.
Turnarea stocului rece într-o tigaie fierbinte face ca o peliculă de unt și ulei să se ridice în vârful supei.Pentru o supa creamier, se amestecă 2 linguri CR fra crumormme FRA în fiecare castron de supă înainte de a adăuga brânză și busuioc.Încălziți-vă cu aceste rețete de supă pe Food Republic:rețetă rustică de fasole toscană și supă de cârnați
Rețetă De Varză De Toamnă Și Borș De Carne Afumată
Rețeta de supă de usturoi a lui James Beard