Supă de dovlecei și pere

Supă de dovlecei și pere
Supa de dovleac și pere este o fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 283 calorii. 135 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, dovlecei de nucă, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta funcționează cel mai bine ca o supă, și se face în aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Dovleac de nucă : supă de dovleac, pere și iaurt, Supă De Dovleac Și Pere, și Dovleac De Nucă-Supă De Pere Bartlett.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 4 litri topiți untul la foc mediu-mare și adăugați și transpirați ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați dovlecei și pere și transpirați-le puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
PerePere
3
Se toarnă în stoc, suficient pentru a scufunda solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
4
Adăugați crenguță de rozmarin și aduceți la foc mic și gătiți până când dovlecelul este fraged cu furculița aproximativ 15 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Suc De FructeSuc De Fructe
5
Îndepărtați rozmarinul. Puree cu blender de imersie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
6
Adăugați o notă de smântână și condimentați, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista