Supa de dovleac și pere este o fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 283 calorii. 135 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, dovlecei de nucă, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta funcționează cel mai bine ca o supă, și se face în aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Dovleac de nucă : supă de dovleac, pere și iaurt, Supă De Dovleac Și Pere, și Dovleac De Nucă-Supă De Pere Bartlett.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță de 4 litri topiți untul la foc mediu-mare și adăugați și transpirați ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați dovlecei și pere și transpirați-le puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Pere
3
Se toarnă în stoc, suficient pentru a scufunda solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
4
Adăugați crenguță de rozmarin și aduceți la foc mic și gătiți până când dovlecelul este fraged cu furculița aproximativ 15 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Suc De Fructe
5
Îndepărtați rozmarinul. Puree cu blender de imersie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
6
Adăugați o notă de smântână și condimentați, după gust.