Supă De Dovlecei Și Napi De Ghindă Prăjită
Ciorba de ghindă prăjită și Ciorba de nap ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 207 calorii. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr, bulion de pui, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Supă De Dovlecei Și Napi De Ghindă Prăjită, Supă De Dovlecei De Ghindă Prăjită, și Nap și spanac rozmarin" Risotto " dovleac ghindă umplut cu nuci pecan.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 de grade F. condimentați dovleceii cu sare și piper alb.
Așezați untul de lingură de unt în fiecare cavitate și așezați jumătățile de dovlecei pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Coaceți până se înmoaie și se caramelizează, aproximativ 1 oră.
Scoateți din cuptor și lăsați-l să se răcească pe tavă.Topiți untul rămas într-o oală de supă medie setată la foc mediu.
Adăugați prazul, țelina, morcovii și usturoiul.
Presărați amestecul cu zahăr. Acoperiți și gătiți timp de 10 minute, până se înmoaie.
Adăugați napii, bulionul, frunza de dafin și coriandrul, apoi aduceți amestecul la fierbere. Reduceți focul la minim, condimentați cu sare și piper alb. Acoperiți și gătiți încă 20 de minute, până când napii sunt foarte fragezi.
Scoateți frunza de dafin.Scoateți carnea din jumătățile de dovlecei răcite direct în oala cu supă. Folosind un blender de imersie, piureați amestecul până când este foarte neted sau folosiți un blender standard care lucrează în loturi, dacă este necesar. Întoarceți supa în oala de supă (dacă utilizați un blender standard) și adăugați coniac. Aduceți supa la foc mic și reglați condimentul.
Garnisiți cu frunze de țelină.
Se servește cald în boluri individuale