Supă de dovlecei și fenicul
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de dovlecei și fenicul. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 92 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 75 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, bulb de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Fenicul De Dovlecei, Supă de dovlecei și fenicul, și Supă de dovlecei și fenicul cu piure de ardei roșu prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, acoperiți feniculul feliat cu apă.
Adăugați sucul de lămâie și un vârf mare de sare și aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când feniculul este fraged când este străpuns cu un cuțit, aproximativ 20 de minute.
Într-o oală mare, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați dovleceii, ceapa și usturoiul, condimentați cu sare și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați bulionul de pui și feniculul fiert și dați la fiert. Acoperiți parțial și fierbeți la foc moderat, amestecând de câteva ori, până când legumele s-au înmuiat complet, aproximativ 8 minute.
Lucrând în loturi, curățați supa într-un blender. Întoarceți supa în oală și condimentați cu sare și piper. Puneți supa în boluri puțin adânci. Dollop 1 lingură de crme frache în fiecare supă și se învârte.
Se ornează cu frunzele de fenicul și se servește.