Supă de dovlecei de nucă curry cu cremă de var
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați supa de dovlecei de nucă cu cremă de var. O porție conține 190 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară servește 4 și costă $2.53 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Allrecipes necesită smântână, pudră de curry, suc de lămâie și sare și piper măcinat. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă de dovlecei de nucă cu semințe de dovlecei Curry, Supă De Dovlecei Cu Nucă Curry, și Supă De Dovlecei Cu Nucă Curry.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau folie de aluminiu.
Așezați dovlecelul, tăiat cu fața în sus, pe foaia de copt pregătită. Înveliți părțile tăiate cu ulei de măsline; condimentează cu sare și piper.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când dovlecelul este fraged când este străpuns cu o furculiță, 45 de minute până la 1 oră.
Scoateți dovleceii din cuptor și răciți ușor, aproximativ 10 minute.
Scoateți carnea din dovlecelul prăjit și transferați-o într-o cratiță; adăugați bulion, praf de usturoi, praf de ceapă, praf de curry, sare și piper. Aduceți amestecul de dovlecei la foc mic până când aromele se amestecă, aproximativ 10 minute.
Se toarnă amestecul de dovlecei într-un blender nu mai mult de jumătate plin. Acoperiți și țineți capacul în jos; pulsați de câteva ori înainte de a lăsa să se amestece. Puree în loturi până când supa este netedă.
Bateți smântâna, sucul de lămâie și coaja de tei împreună într-un castron până când crema de tei este amestecată uniform.
Serviți supa în boluri; deasupra cu o păpușă de cremă de var.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Avinyo Cava brut Reserva cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Avinyo Cava Brut Reserva]()
Avinyo Cava Brut Reserva
Fructele albe strălucitoare se combină cu note de pâine prăjită. La gust, vinul este proaspăt și vibrant.