Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați supa de dovlecei Curry. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 4 și costă $1.75 pe portie. O porție conține 308 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. 1718 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați un strop de chimen măcinat, ceapă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Supă de dovlecei de nucă cu semințe de dovlecei Curry, Supă De Dovlecei Cu Nucă Curry, și Supă De Dovlecei Cu Nucă Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Suc de fructe saut 9:
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
2
Încălziți o lingură de ulei de măsline într-o oală mare, cu fund gros, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați o bucată de unt în uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Lucrând în două loturi pentru a nu aglomera tigaia, adăugați dovlecelul cubat în tigaie. Aruncați pentru a acoperi toate părțile cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Presărați puțină sare peste dovlecei. Apoi întindeți într-un strat uniform și lăsați să gătească, amestecând doar ocazional, astfel încât marginile și părțile laterale să se rumenească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Cuțit De Toaletă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Poate fi necesar să reglați căldura pentru a asigura rumenirea sau în jos pentru a preveni arderea sau uscarea.
7
Adăugați mai mult ulei și unt pentru loturile suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Saut de ceapa, condimente, ghimbir:
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
10
Încălziți încă o lingură de ulei de măsline în oală, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați ceapa tocată și gătiți, amestecând din când în când, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
12
Adăugați pudra de curry, semințele de muștar, chimenul și ghimbirul proaspăt și gătiți timp de un minut mai mult. Folosiți o spatulă din lemn sau metal cu fund plat pentru a răzui orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Ghimbir Proaspăt
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
13
Adăugați dovlecelul, bulionul, sarea, apoi fierbeți: readuceți dovlecelul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Adăugați bulionul de pui și o linguriță de sare. Creșteți căldura pentru a aduce la foc mic, apoi reduceți focul pentru a menține un foc mic, acoperiți oala. Gatiti 40 de minute pana cand dovlecelul este complet fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cuțit De Toaletă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
15
Pur și simplu supa: folosiți un blender de imersie (sau un blender stand up, caz în care lucrați în loturi) pentru a amesteca supa netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu
16
Adăugați mai multă sare după gust, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1
Serviți în boluri individuale cu o păpușă de smântână și niște coriandru tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe