Supă De Dovleac De Ghindă-Cimbru

Nevoie de o supă fără gluten, primară și vegetariană? Supa de dovleac de ghindă-cimbru ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,93 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 328 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de dovlecei de ghindă, garnitură: 8 crenguțe de cimbru, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Încercați Suc de ghindă prăjită cu miere cu cimbru, Suc De Ghindă Prăjită Cu Cimbru Și Usturoi, și Plăcintă cu oală de dovleac cu orez sălbatic și sos de cremă de cimbru de migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o felie de 1 inch din partea de jos a 8 dovlecei, permițând dovlecelului să stea plat.
Scoateți tulpinile de pe vârfuri. Scoateți și aruncați semințele.
Presărați dovleceii cu sare și piper și așezați, tăiați cu fața în sus, într - o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci ușor unsă.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până se înmoaie. Se răcește ușor. Scoateți pulpa de dovleac, lăsând coji groase de 1/4 inch. Rezervați pulpa; așezați cochilii în pungi de plastic. Sigilați și răciți 8 ore.
Cojiți dovleceii de ghindă rămași; scoateți semințele și tocați pulpa.
Scoateți și aruncați blaturile verzi din Praz și aruncați.
Tăiați porții albe pe jumătate pe lungime și tăiați-le în felii de 1/2 inch.
Topiți 2 linguri de unt într-un cuptor olandez mare la foc mediu sau mediu-mare; adăugați dovlecei tocați, praz, usturoi și 2 linguri de cimbru. Saut 10 minute.
Adăugați bulion și gătiți 30 de minute sau până când dovlecelul este fraged. Se amestecă pulpa de dovleac coaptă rezervată. Se răcește ușor.
Procesați amestecul, în loturi, într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează. Reveniți la cuptorul olandez; acoperiți și răciți 8 ore.
Se amestecă jumătate și jumătate în supă; gatiti pana se incalzeste. (Nu fierbeți.)
Topiți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie mare.
Adăugați coji de dovlecei, tăiați părțile în jos și gătiți 2 minute sau până când marginile se rumenesc.
Serviți supa în coji și garnisiți, dacă doriți.