Supă De Dovleac De Ghindă-Cimbru

Supă De Dovleac De Ghindă-Cimbru
Nevoie de o supă fără gluten, primară și vegetariană? Supa de dovleac de ghindă-cimbru ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,93 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 328 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de dovlecei de ghindă, garnitură: 8 crenguțe de cimbru, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Încercați Suc de ghindă prăjită cu miere cu cimbru, Suc De Ghindă Prăjită Cu Cimbru Și Usturoi, și Plăcintă cu oală de dovleac cu orez sălbatic și sos de cremă de cimbru de migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați o felie de 1 inch din partea de jos a 8 dovlecei, permițând dovlecelului să stea plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
2
Scoateți tulpinile de pe vârfuri. Scoateți și aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Presărați dovleceii cu sare și piper și așezați, tăiați cu fața în sus, într - o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până se înmoaie. Se răcește ușor. Scoateți pulpa de dovleac, lăsând coji groase de 1/4 inch. Rezervați pulpa; așezați cochilii în pungi de plastic. Sigilați și răciți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Cojiți dovleceii de ghindă rămași; scoateți semințele și tocați pulpa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acorn SquashAcorn Squash
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Scoateți și aruncați blaturile verzi din Praz și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
7
Tăiați porții albe pe jumătate pe lungime și tăiați-le în felii de 1/2 inch.
8
Topiți 2 linguri de unt într-un cuptor olandez mare la foc mediu sau mediu-mare; adăugați dovlecei tocați, praz, usturoi și 2 linguri de cimbru. Saut 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
9
Adăugați bulion și gătiți 30 de minute sau până când dovlecelul este fraged. Se amestecă pulpa de dovleac coaptă rezervată. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
10
Procesați amestecul, în loturi, într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează. Reveniți la cuptorul olandez; acoperiți și răciți 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Se amestecă jumătate și jumătate în supă; gatiti pana se incalzeste. (Nu fierbeți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
12
Topiți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Adăugați coji de dovlecei, tăiați părțile în jos și gătiți 2 minute sau până când marginile se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
14
Serviți supa în coji și garnisiți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista