Supă De Dovleac De Arțar Cu Aragaz Lent
Supa de dovleac de arțar cu aragaz lent este o fără gluten, primar și vegetarian supă. O porție conține 135 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, sare, arpagic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă de dovlecei de nucă cu aragaz lent cu năut prăjit cu arțar, Supă De Dovleac Cu Aragaz Lent, și Supă De Dovleac Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit. În aragaz, amestecați dovleceii, mărul, ceapa, scorțișoara, nucșoara, sarea și piperul.
Se toarnă bulion peste amestecul de legume.
Capac; gatiti la foc mic 7 pana la 8 ore (sau la foc mare 3 ore 30 minute pana la 4 ore).
Se toarnă aproximativ 3 căni din amestecul de supă în blender. Acoperiți; se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă în ceașcă de măsurare cu 8 căni sau ulcior rezistent la căldură. Amestecați amestecul de supă rămas în încă 2 loturi; se toarnă în ceașcă de măsurare.
Se toarnă supa piure înapoi în aragaz lent. Se amestecă jumătate și jumătate și sirop.
Dacă este necesar, creșteți setarea căldurii la mare; acoperiți și gătiți cu aproximativ 15 minute mai mult sau până la fierbinte. Completați fiecare porție cu iaurt; se presară cu arpagic.