Supă de dovleac condimentată cu unt rumenit cu ghimbir

Supă de dovleac condimentată cu unt rumenit cu ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de dovleac condimentată cu unt rumenit cu ghimbir. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 685 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,45 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână semințe de cardamom, nucșoară, morcovi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt cookie-uri de melasă cu unt rumenit, condimentate, condimentate, Tort de pere condimentat cu glazură de unt rumenită, și Gogoși De Dovleac Cu Unt Rumenit.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați dovleacul și dovleceii pe jumătate pe lungime. Scoateți semințele și orice părți strânse. Puneți carnea cu fața în sus într-o tigaie mare cu 1 cană de bulion. Acoperiți tigaia cu folie și coaceți până când legumele sunt fragede când sunt străpunse cu o furculiță, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Între timp, topiți 3 linguri. unt într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați ceapa și 1 linguriță. sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este moale si incepe sa arate cremoasa, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la mic sau mediu-mic și gătiți ceapa, amestecând la fiecare câteva minute, până când capătă o culoare caramel și devin destul de dulci, aproximativ 30 de minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Când dovleacul și dovleacul sunt fragede, scoateți carnea și puneți-o deoparte; aruncați piei. Rezervați orice lichid în partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Întoarceți oala cu ceapă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați usturoi și 2 linguri. ghimbir proaspăt. Gatiti, amestecand, pana cand parfumati, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Adăugați ghimbir măcinat, nucșoară, cuișoare și cardamom. Gatiti, amestecand, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Muștar Uscat1/4 Cană Muștar Uscat
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
9
Adăugați restul de 7 căni de bulion, morcovii, dovleacul gătit și dovleceii și lichidul rezervat din tigaia de prăjire. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți până când morcovii sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
10
Rotiți legumele într-un blender (în loturi) până când sunt complet netede. (Pentru supa netedă mătăsoasă, puteți turna supa pură printr-o strecurătoare.) Reveniți la oală și amestecați zahărul brun. Condimentează cu sare după gust. Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Puneți un castron mic sau o cană de măsurare lângă aragaz. Topiți restul de 4 linguri. unt într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Adăugați 1 linguriță rămasă. ghimbir proaspăt. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand untul incepe sa spumeze. Se amestecă constant amestecul până începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
13
Se toarnă amestecul în vasul de așteptare sau în ceașca de măsurare. Împărțiți supa în 8 boluri și serviți fierbinte, cu un vârtej de unt rumenit cu ghimbir în fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista