Supă de căpșuni IV

Supă de căpșuni IV
Supa de căpșuni IV necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.61 pe portie. O porție conține 165 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați vin, suc de portocale, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Funcționează bine ca o supă prietenoasă cu bugetul. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Supă De Desert Cu Căpșuni, Supă De Căpșuni Răcită, și Supă De Căpșuni-Zmeură.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică se amestecă vinul și zahărul și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se lasă să fiarbă 5 minute și apoi se ia de pe foc.
3
Lasă să se răcească.
4
Piure de căpșuni și amestec de vin într-un blender sau robot de bucătărie. Se amestecă până se omogenizează și apoi se amestecă sucul de portocale. Se răcește cel puțin 3 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
CăpșuniCăpșuni
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista