Cârnații, fasolea albă și supa Elvețiană necesită în jur 48 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.6 pe portie, obțineți un fel principal care servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 418 calorii, 22g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 239 ar spune că a lovit locul. Un amestec de fasole nordică spectaculoasă, bietă elvețiană, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 85%. Rețete similare includ Supă De Fasole Albă Cu Bietă Elvețiană, Ruby Swiss Chard și supă de fasole albă, și Pastan De Fasole Albă Și Supă De Brânză Elvețiană.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez mare, gătiți cârnații, ceapa și usturoiul la foc mediu-mare până când cârnații se rumenesc și se sfărâmă, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Scurgeți, dacă este necesar. Se amestecă bulionul, ciorba elvețiană și fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Fasole
Bulion
3
Se adaugă sare și piper, după gust. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți până când smogul elvețian este fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Chard Elvețian
4
Serviți imediat cu mini brioșe de pâine de porumb, dacă doriți.