Supă de cârnați, fasole albă și ciorbă Elvețiană
Cârnații, fasolea albă și supa Elvețiană necesită în jur 48 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.6 pe portie, obțineți un fel principal care servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 418 calorii, 22g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 239 ar spune că a lovit locul. Un amestec de fasole nordică spectaculoasă, bietă elvețiană, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 85%. Rețete similare includ Supă De Fasole Albă Cu Bietă Elvețiană, Ruby Swiss Chard și supă de fasole albă, și Pastan De Fasole Albă Și Supă De Brânză Elvețiană.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez mare, gătiți cârnații, ceapa și usturoiul la foc mediu-mare până când cârnații se rumenesc și se sfărâmă, aproximativ 6 minute.
Scurgeți, dacă este necesar. Se amestecă bulionul, ciorba elvețiană și fasolea.
Se adaugă sare și piper, după gust. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți până când smogul elvețian este fraged, aproximativ 20 de minute.
Serviți imediat cu mini brioșe de pâine de porumb, dacă doriți.