Supă de creveți acră și picantă

Supa de creveți acru și picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 7 și costă $ 7.07 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 246 calorii. Un amestec de tulpini de coriandru, bucăți de galangal, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Super rapid picant dulce și acru creveți, Supă caldă și acră cu creveți, și Tacos picant de creveți cu salsa de Avocado și sos de coriandru cu smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați creveții, rezervând 6 coji; puneți creveții deoparte.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați ardeii iute japonezi și cojile de creveți; saut timp de 3 minute sau până când ardeii iute sunt înnegriți.
Adăugați bulion și aduceți la fierbere.
Adăugați galangal și următoarele 5 ingrediente (galangal prin șalotă). Acoperiți, reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 30 de minute.
Se strecoară supa printr-o sită într-un castron; aruncați solidele. Întoarceți supa în tigaie. Creșteți căldura la mediu-mare.
Adăugați creveți și sos de pește; gatiti 2 minute sau pana cand crevetii sunt gata.
Se ia de pe foc; se amestecă sucul de lămâie.
Se presară cu frunze de coriandru.