Supă de crab din Maryland pentru papilele gustative cinstite

Supă de crab din Maryland pentru papilele gustative cinstite
Supa de crab din Maryland pentru papilele gustative cinstite din timp este un fel principal fără gluten și pescatarian. Această rețetă face 8 porții cu 223 de calorii, 18 g de proteine și 7 g de grăsimi fiecare. Pentru 3,29 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru toamna. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână legume proaspete/congelate, bulion de vită, fasole lima proaspătă/congelată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Cu un scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Salata Escarole pe care papilele voastre vor adora, Supa de crabi din Maryland și Supa de crabi din Maryland.

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Crabul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio. Crabul răcit are un gust grozav cu pinot grigio. Crabul cald (mai ales cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay unt sau un Riesling crocant cu fructe. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Revista