Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Supa de lime-Crab ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 9,26 USD pe porție. O porție conține 393 calorii, 18g de proteine, și 17g de grăsime. Un amestec de coriandru, semințe de chimen, carne de crab și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă de ardei roșu cu Crab, Avocado și tei, Chipotle-Chipsuri De Crab De Var, și Pâine prăjită cu Crab, tei și ardei iute.
Instrucțiuni
1
Rezervați 1 lingură de suc de lămâie. Amestecați sucul de lămâie rămas, coaja, boabele de porumb, chile, sosul adobo, bulionul și 1/4 linguriță de sare într-un blender până se omogenizează. Împărțiți supa în 4 boluri. Aruncați carne de crab, avocado, coriandru, semințe de chimen, suc de lămâie rezervat și 1/4 linguriță de sare rămasă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Porumb
Sos Adobo
Semințe De Chimen
Suc De Lămâie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Crabmeat
1 Ardei Arbol Uscat
Bulion
Ardei Iute
Sare
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Presărați supa cu amestec de crab și serviți cu chipsuri de tortilla, dacă doriți.