Supa de Crab este o pescatarian felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,94 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 300 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, piper, stoc de pește și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Crab, Ea Supa De Crab, și Sue ' s She Crab Soup pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Sotati ceapa verde tocata si usturoiul in unt pana se inmoaie. Se amestecă făina, amestecând până se amestecă bine. Adăugați încet 2 căni din stocul de pește, continuând să gătiți până la neted și bubuit. Adăugați încet smântână și lapte. Se amestecă carnea de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Stoc De Pește
Crabmeat
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lorann Bucătărie Profesională®
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
2
Adăugați sherry, condimente de lămâie-piper, sare și piper alb. Se fierbe până se fierbe fierbinte; reglați condimentele (sherry, sare și piper), după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
8 (U-12) Creveți
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
(tub Mare)
3
Se servește în boluri acoperite cu brânză și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru Servire
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.