Supă de conopidă cu sandvișuri Prosciutto

Supă de conopidă cu sandvișuri Prosciutto
Supa de conopidă cu sandvișuri Prosciutto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1109 calorii, 48G de proteine, și 69G de grăsime fiecare. Pentru $6.57 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, prosciutto, prosciutto și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Supă de pepene galben cu sandvișuri de Prosciutto și Mozzarella, Sandvișuri Cu Smochine Și Prosciutto, și Sandvișuri cu ceai de sparanghel și Prosciutto.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
3
Adăugați conopida, bulionul și laptele și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
4
Tăiați rulourile în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
5
Stratificați fundul cu prosciutto și Nasturel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
6
Stropiți cu 1 lingură de ulei extravirgin. Sus cu jumătățile de rulou.Pureați supa în tigaie folosind un blender de imersie portabil sau, lucrând în loturi, un blender standard. Se amestecă 1 2/3 căni de Cheddar, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.Împărțiți supa în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați Uleiul Extravirgin rămas și Cheddar și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Se servește cu sandvișurile.Bacsis: cu cât cheddarul este mai rece și mai greu, cu atât este mai ușor de mărunțit. Așadar, nu scoateți brânza din frigider până nu sunteți gata să o radeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista