Supă de conopidă cu sandvișuri Prosciutto

Supa de conopidă cu sandvișuri Prosciutto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1109 calorii, 48G de proteine, și 69G de grăsime fiecare. Pentru $6.57 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, prosciutto, prosciutto și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Supă de pepene galben cu sandvișuri de Prosciutto și Mozzarella, Sandvișuri Cu Smochine Și Prosciutto, și Sandvișuri cu ceai de sparanghel și Prosciutto.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați conopida, bulionul și laptele și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Tăiați rulourile în jumătate.
Stratificați fundul cu prosciutto și Nasturel.
Stropiți cu 1 lingură de ulei extravirgin. Sus cu jumătățile de rulou.Pureați supa în tigaie folosind un blender de imersie portabil sau, lucrând în loturi, un blender standard. Se amestecă 1 2/3 căni de Cheddar, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.Împărțiți supa în boluri.
Adăugați Uleiul Extravirgin rămas și Cheddar și 1/4 linguriță de piper.
Se servește cu sandvișurile.Bacsis: cu cât cheddarul este mai rece și mai greu, cu atât este mai ușor de mărunțit. Așadar, nu scoateți brânza din frigider până nu sunteți gata să o radeți.