Supă de conopidă cu nuci pecan și crutoane de secară

Supa de conopidă cu nuci pecan și crutoane de secară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 290 calorii. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați praz, ulei de măsline, granny smith curățat de mere și alte câteva lucruri pentru a—l face astăzi. Pentru a utiliza piesele pecan ai putea urma acest curs principal cu Placinta Cu Pecan Cu Scortisoara ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Supă De Conopidă Cu Crutoane, Supă rece de conopidă cu slănină și crutoane, și Supă Picantă De Conopidă Cu Crutoane De Secară Cu Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o oală mare și grea, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați prazul și usturoiul și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați floretele mari de conopidă și mărul și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Adăugați bulionul și crenguțele de cimbru și dați la fiert. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 45 de minute.
Întindeți pâinea de secară tăiată cubulețe, bucățile de pecan și floretele minuscule de conopidă pe o foaie mare de copt cu margini.
Stropiți cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și aruncați pentru a acoperi. Condimentați generos cu sare și piper și coaceți, amestecând o dată, timp de aproximativ 10 minute, sau până când crutoanele de pâine de secară sunt crocante.
Aruncați crenguțele de cimbru din supă. Lucrând în loturi, curățați supa într-un blender. Întoarceți supa în oală și condimentați cu sare și piper. Se toarnă în boluri, se împrăștie crutoanele, nucile pecan și conopida deasupra și se servește.