Supă de conopidă cu nuci pecan și crutoane de secară

Supă de conopidă cu nuci pecan și crutoane de secară
Supa de conopidă cu nuci pecan și crutoane de secară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 290 calorii. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați praz, ulei de măsline, granny smith curățat de mere și alte câteva lucruri pentru a—l face astăzi. Pentru a utiliza piesele pecan ai putea urma acest curs principal cu Placinta Cu Pecan Cu Scortisoara ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Supă De Conopidă Cu Crutoane, Supă rece de conopidă cu slănină și crutoane, și Supă Picantă De Conopidă Cu Crutoane De Secară Cu Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-o oală mare și grea, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați prazul și usturoiul și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
4
Adăugați floretele mari de conopidă și mărul și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De ConopidăFlori De Conopidă
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
5
Adăugați bulionul și crenguțele de cimbru și dați la fiert. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
6
Întindeți pâinea de secară tăiată cubulețe, bucățile de pecan și floretele minuscule de conopidă pe o foaie mare de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De ConopidăFlori De Conopidă
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Pâine De SecarăPâine De Secară
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Stropiți cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și aruncați pentru a acoperi. Condimentați generos cu sare și piper și coaceți, amestecând o dată, timp de aproximativ 10 minute, sau până când crutoanele de pâine de secară sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pâine De SecarăPâine De Secară
CrutoaneCrutoane
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Aruncați crenguțele de cimbru din supă. Lucrând în loturi, curățați supa într-un blender. Întoarceți supa în oală și condimentați cu sare și piper. Se toarnă în boluri, se împrăștie crutoanele, nucile pecan și conopida deasupra și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
CrutoaneCrutoane
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
PolonicPolonic
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate92
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista