Supă De Conopidă Condimentată

Supă De Conopidă Condimentată
Supa de conopidă condimentată este o fără gluten, primar și vegetarian supă. O porție conține 207 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Conopidă Condimentată, Supă de păstârnac și conopidă condimentată, și Supă De Conopidă De Morcov Condimentată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță cu apă ușor sărată la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați floretele de conopidă și gătiți neacoperite timp de 4 până la 6 minute, până când sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De ConopidăFlori De Conopidă
3
Se scurge bine și se lasă deoparte.
4
Încălziți uleiul de măsline în cratiță la foc mediu. Se amestecă usturoiul și se gătește până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Adăugați conopida scursă, 1/4 linguriță de nucșoară și sare. Gatiti si amestecati 2-3 minute, apoi turnati bulionul de pui si aduceti la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când conopida este foarte fragedă, 15 sau 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
6
Se toarnă amestecul într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu atenție blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face conopida să se miște înainte de a o lăsa pe piure. Puree în loturi până la neted și se toarnă într-un vas curat. Alternativ, puteți folosi un blender de băț și puteți curăța conopida chiar în vasul de gătit. Se amestecă smântâna și se gătește la foc mediu-mic până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
7
Serviți cu o păpușă de smântână și o stropire de nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista