Supă De Ciuperci Fără Cremă

Nevoie de un curs principal fără gluten și vegetarian? Supa de ciuperci fără cremă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 525 calorii, 14g de proteine, și 8g de grăsime. 162 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de ceapă, ceapă verde, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este remarcabil. Încercați cremă de supă de ciuperci / cremă vegetariană de supă de ciuperci, Balthazars Cremă De Supă De Ciuperci, Cremă Sans, și Cremă de casă de supă de ciuperci + mai multă supă condensată s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-un vas de stoc la foc mediu.
Adăugați morcovi, ceapă, praz și țelină. Gatiti si amestecati pana se inmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 10 minute. Amestecați cimbru și ciuperci și continuați să gătiți până când ciupercile sunt moi, aproximativ 5 minute.
Se toarnă bulionul de pui în oală și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 30 de minute. Se toarnă în boluri și se servește cu ceapă verde presărată deasupra.