Supă De Cidru De Mere De Dovleac

Supă De Cidru De Mere De Dovleac
Supa de cidru de mere de dovleac este o fără gluten supă. Această rețetă face 45 de porții cu 31 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, mere, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Cidru De Mere De Dovleac, Tort De Cafea Cu Smântână De Dovleac De Mere Cu Glazură De Cidru De Mere, și Chili de dovleac și cidru de mere.

Instrucțiuni

1
Setați o oală mare cu fund greu la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați uleiul de măsline, apoi adăugați ceapa, mărul și un vârf de sare kosher. Se sotează aproximativ 5 minute sau până când ceapa este moale și translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3
Se toarnă bulionul de pui, cidrul, cimbrul și piperul și se aduce amestecul la fierbere timp de un minut. Apoi, adăugați dovleacul și amestecați ingredientele împreună până se omogenizează. Folosiți un blender de imersie pentru a-l curăța până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
4
Se amestecă smântâna și zahărul până când zahărul se dizolvă complet. Se fierbe supa timp de aproximativ zece minute sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
5
Serviți cald.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții45
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista