Supă De Cidru De Mere De Dovleac
Supa de cidru de mere de dovleac este o fără gluten supă. Această rețetă face 45 de porții cu 31 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, mere, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Cidru De Mere De Dovleac, Tort De Cafea Cu Smântână De Dovleac De Mere Cu Glazură De Cidru De Mere, și Chili de dovleac și cidru de mere.
Instrucțiuni
Setați o oală mare cu fund greu la foc mediu.
Adăugați uleiul de măsline, apoi adăugați ceapa, mărul și un vârf de sare kosher. Se sotează aproximativ 5 minute sau până când ceapa este moale și translucidă.
Se toarnă bulionul de pui, cidrul, cimbrul și piperul și se aduce amestecul la fierbere timp de un minut. Apoi, adăugați dovleacul și amestecați ingredientele împreună până se omogenizează. Folosiți un blender de imersie pentru a-l curăța până la neted.
Se amestecă smântâna și zahărul până când zahărul se dizolvă complet. Se fierbe supa timp de aproximativ zece minute sau până se încălzește.