Supă De Ceapă Outback
Supa de ceapă Outback este un fel principal care servește 4. O porție conține 477 calorii, 15g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți bouillon de vită, brânză Colby-monterey jack, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 68 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Outback Steakhouse Bloomin' Onion, Supa De Cartofi Outback Steakhouse-Copycat, și Sosul de scufundare al lui Outback Steakhouse.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, grea, la foc mediu, aduceți 2 litri de apă la fierbere. Se amestecă cuburi de bulion și se lasă să fiarbă 10 minute, până se dizolvă.
Puneți ceapa în apă clocotită, reduceți focul și fierbeți 30 de minute.
Se amestecă sare și piper și se fierbe încă 30 de minute.
Se amestecă făina în 1/2 cană de apă rece pentru a face o pastă. Bateți ușor acest amestec în supa care fierbe, având grijă să nu rupeți ceapa. Fierbeți încă 30 de minute.
Se amestecă smântâna și brânza până când brânza se topește și amestecul se încălzește bine. Subțire cu apă, dacă este necesar.
Se servește fierbinte, garnisit cu crutoane, dacă se dorește.