Supă De Ceapă Franceză În Stil Bistro

Supa de ceapă franceză în stil Bistro ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 792 calorii, 22g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.15 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați supă de ceapă, frunze de cimbru, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Ceapă Franceză În Stil Sudic, Supă De Ceapă Franceză În Stil Restaurant, și Supă de ceapă franceză – cu ceva stil Italian.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; sotati ceapa si ceapa, amestecand pana devine translucida (aproximativ 4 minute). Reduceți căldura la mediu; continuați să gătiți până devin aurii (aproximativ 4 minute).
Preîncălziți broilerul la scăzut.
Puneți supa într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Se amestecă ceapa sotată, cimbru, oțet și piper negru; reduceți căldura la minim. Acoperiți și păstrați cald.
Supă de oală în 4 boluri sigure pentru pui; acoperiți fiecare cu 1 bucată de pâine și 1/4 de brânză.
Așezați sub broiler timp de 3 minute sau până când brânza este spumoasă și aurie. Dacă nu aveți boluri pentru broiler, folosiți boluri pentru cuptor și coaceți la 350 timp de 5 minute sau până când brânza este topită.
Serviți imediat, având grijă să nu atingeți direct bolurile fierbinți.