Supă de ceapă franceză cu baghetă Crostini

Supă de ceapă franceză cu baghetă Crostini
Supa de ceapă franceză cu baghetă Crostini ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 343 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână sare și piper, usturoi, ulei de struguri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 27%. Rețete similare includ La locul de muncă: ceapă franceză Crostini, Le Cafe Ile St. Louis supa de ceapa Gratinee – aceasta este o nouă ia pe clasic supa de ceapa franceză, și Supă de ceapă cu brânză Crostini.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, la foc mediu-mare, adăugați untul și ceapa și sotati până când ceapa este translucidă și marginile sunt rumenite, aproximativ 30 până la 40 de minute. Se amestecă ocazional în timpul procesului de gătit. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Odată ce ceapa este gătită, adăugați vinul pentru a degrada tigaia. Se amestecă și apoi se adaugă pătrunjelul, cimbrul, frunzele de dafin și usturoiul. Continuați să gătiți până când tot vinul s-a redus, aproximativ 15 până la 20 de minute. Coborâți focul, adăugați stocul și fierbeți până când amestecul s-a redus la aproximativ 3 căni volum total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
În timp ce stocul se reduce, stropiți pâinea feliată cu ulei și presărați sare și piper, după gust. Aranjați pâinea pe o foaie de prăjituri și coaceți până se rumenesc ușor. Odată rumenite, scoateți-le din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Încălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
6
Puneți supa de ceapă în crocuri sau boluri, lăsând suficient spațiu pentru bagheta prăjită. Topiți fiecare castron cu o felie de pâine și presărați cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De CeapăSupă De Ceapă
BaguetteBaguette
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
7
Pune crocks pe o tigaie foaie și se fierbe până când brânza este topit și ușor rumenita, aproximativ1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți din broiler și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista