Supă de ceapă franceză cu baghetă Crostini

Supa de ceapă franceză cu baghetă Crostini ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 343 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână sare și piper, usturoi, ulei de struguri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 27%. Rețete similare includ La locul de muncă: ceapă franceză Crostini, Le Cafe Ile St. Louis supa de ceapa Gratinee – aceasta este o nouă ia pe clasic supa de ceapa franceză, și Supă de ceapă cu brânză Crostini.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, la foc mediu-mare, adăugați untul și ceapa și sotati până când ceapa este translucidă și marginile sunt rumenite, aproximativ 30 până la 40 de minute. Se amestecă ocazional în timpul procesului de gătit. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Odată ce ceapa este gătită, adăugați vinul pentru a degrada tigaia. Se amestecă și apoi se adaugă pătrunjelul, cimbrul, frunzele de dafin și usturoiul. Continuați să gătiți până când tot vinul s-a redus, aproximativ 15 până la 20 de minute. Coborâți focul, adăugați stocul și fierbeți până când amestecul s-a redus la aproximativ 3 căni volum total.
În timp ce stocul se reduce, stropiți pâinea feliată cu ulei și presărați sare și piper, după gust. Aranjați pâinea pe o foaie de prăjituri și coaceți până se rumenesc ușor. Odată rumenite, scoateți-le din cuptor.
Puneți supa de ceapă în crocuri sau boluri, lăsând suficient spațiu pentru bagheta prăjită. Topiți fiecare castron cu o felie de pâine și presărați cu brânză.
Pune crocks pe o tigaie foaie și se fierbe până când brânza este topit și ușor rumenita, aproximativ1 minut.
Scoateți din broiler și serviți.