Supa de ceapă cu ciuperci Portobello ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 318 calorii, 14 g de proteine și 9 g de grăsimi. Această rețetă servește 13. Pentru 2,21 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Este perfect pentru toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, bulion de legume, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 38%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ supă de ceapă caramelizată și ciuperci Portobello cu crutoane de brânză de capră, glisoare cu ceapă caramelizată și ciuperci Portobello cu sos prăjiți și biryani cu ciuperci Portobello cu sos de ceapă și chutney de curmale și smochine.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, căleți ceapa și cimbru în 1 lingură de unt până când ceapa este fragedă, aproximativ 8 minute. Reduce caldura; gătiți, descoperit, la foc mic timp de 20 de minute sau până când ceapa devine maro aurie, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb Sau Supă Suplimentară De Legume
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Scoateți ceapa într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
În aceeași tigaie, topim untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adaugati ciupercile, rachiul daca doriti si usturoiul; se caleste timp de 1 minut. Aduceți ceapa în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați bulion, vin și piper; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 40-45 de minute sau până când ceapa este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Între timp, puneți feliile de pâine franțuzească pe o foaie de copt; acoperiți fiecare felie cu brânză provolone. Se prăjește la 4-6 inci de căldură timp de 1-2 minute sau până când brânza se topește. Aruncați crenguțele de cimbru din supă; acoperiți supa cu pâine acoperită cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Provolone
Pâine Franceză
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură