Supă de ceapă cu ciuperci Portobello

Supă de ceapă cu ciuperci Portobello
Supa de ceapă cu ciuperci Portobello ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 318 calorii, 14 g de proteine și 9 g de grăsimi. Această rețetă servește 13. Pentru 2,21 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Este perfect pentru toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, bulion de legume, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 38%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ supă de ceapă caramelizată și ciuperci Portobello cu crutoane de brânză de capră, glisoare cu ceapă caramelizată și ciuperci Portobello cu sos prăjiți și biryani cu ciuperci Portobello cu sos de ceapă și chutney de curmale și smochine.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, căleți ceapa și cimbru în 1 lingură de unt până când ceapa este fragedă, aproximativ 8 minute. Reduce caldura; gătiți, descoperit, la foc mic timp de 20 de minute sau până când ceapa devine maro aurie, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb Sau Supă Suplimentară De LegumeVin Alb Sau Supă Suplimentară De Legume
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Scoateți ceapa într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
În aceeași tigaie, topim untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adaugati ciupercile, rachiul daca doriti si usturoiul; se caleste timp de 1 minut. Aduceți ceapa în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați bulion, vin și piper; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 40-45 de minute sau până când ceapa este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Între timp, puneți feliile de pâine franțuzească pe o foaie de copt; acoperiți fiecare felie cu brânză provolone. Se prăjește la 4-6 inci de căldură timp de 1-2 minute sau până când brânza se topește. Aruncați crenguțele de cimbru din supă; acoperiți supa cu pâine acoperită cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
Pâine FrancezăPâine Franceză
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții13
Scor De Sănătate8
Revista