Supă de ceapă cu ciuperci Portobello

Supa de ceapă cu ciuperci Portobello ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 318 calorii, 14 g de proteine și 9 g de grăsimi. Această rețetă servește 13. Pentru 2,21 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Este perfect pentru toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, bulion de legume, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 38%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ supă de ceapă caramelizată și ciuperci Portobello cu crutoane de brânză de capră, glisoare cu ceapă caramelizată și ciuperci Portobello cu sos prăjiți și biryani cu ciuperci Portobello cu sos de ceapă și chutney de curmale și smochine.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, căleți ceapa și cimbru în 1 lingură de unt până când ceapa este fragedă, aproximativ 8 minute. Reduce caldura; gătiți, descoperit, la foc mic timp de 20 de minute sau până când ceapa devine maro aurie, amestecând din când în când.
Scoateți ceapa într-un bol.
În aceeași tigaie, topim untul rămas.
Adaugati ciupercile, rachiul daca doriti si usturoiul; se caleste timp de 1 minut. Aduceți ceapa în tigaie.
Adăugați bulion, vin și piper; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 40-45 de minute sau până când ceapa este foarte fragedă.
Între timp, puneți feliile de pâine franțuzească pe o foaie de copt; acoperiți fiecare felie cu brânză provolone. Se prăjește la 4-6 inci de căldură timp de 1-2 minute sau până când brânza se topește. Aruncați crenguțele de cimbru din supă; acoperiți supa cu pâine acoperită cu brânză.