Supă de castraveți și nuci

Supă de castraveți și nuci
Nevoie de un fără gluten, lacto ovo vegetarian și hor d ' oeuvre primar? Supa de castraveți și nuci ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 235 calorii. Pentru 1,49 USD pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare kosher, usturoi, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Castravete-Nuc Raita, Gazpacho Cu Nuci Și Castraveți, și Borani-e Khiar (salată de castraveți, nuci și iaurt).

Instrucțiuni

1
Tăiați castraveții în zaruri mici și puneți-i deoparte într-un castron mare. Folosind un mortar zdrobiți usturoiul, nucile, coriandrul și sarea împreună și adăugați uleiul și continuați să amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Transferați în castron cu castravetele și amestecați ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Garnisiți cu un strop de ulei de nucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De NucUlei De Nuc
4
Se servește răcit.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Masia de la Luz Cava Brut. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista