Nevoie de o supă vegetariană? Supa de castane cu crutoane de salvie cu aluat ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 225 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați prazul, sosul de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă de dovleac cu crutoane de salvie cu aluat, Supă De Rădăcină De Castan Și Țelină Cu Crutoane De Salvie Și Slănină, și Supă de mere-castane cu crutoane de pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Întindeți castanele în 1 strat într-o tigaie mare de mică adâncime, apoi prăjiți-le în cuptor până se usucă și ușor întunecate, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
În timp ce castanele se prăjesc, spălați prazul într-un castron cu apă rece, agitându-le, apoi ridicați-le și scurgeți-le bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Încălziți uleiul și untul într - o oală grea de 5 până la 6 litri la foc moderat până când spuma dispare, apoi sotati prazul, ceapa, țelina, morcovii și frunzele de dafin, amestecând ocazional, până când legumele sunt aurii palide, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoi
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați castane și tamari și gătiți, amestecând, până când cea mai mare parte a lichidului este evaporată, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Tamari
6
Adăugați apă (2 1/2 litri) și sare și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
3 Căni De Nectar De Pere
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul și salvia. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
8
Supă pur și simplu în 3 loturi într-un blender până la omogenizare (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți), transferând într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De Verjuic
9
Se toarnă pur și simplu printr-o sită cu ochiuri medii într-o oală curățată, apăsând puternic și apoi aruncând solidele. Aduceți supa la foc mic și amestecați Sherry, piper și sare după gust, apoi scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți cuburi de pâine cu salvie, întorcându-se ocazional, până când crutoanele sunt aurii, 6 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați castane și gătiți, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
3
Transferați într-un castron mare și aruncați cu sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Supă de oală în boluri și presărați fiecare porție cu aproximativ 1/3 cană de topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
Polonic
1
* Toppingul poate fi făcut cu 3 zile înainte și răcit complet, apoi păstrat într-un recipient etanș la temperatura camerei. Reîncălziți în 1 strat pe o foaie de copt într-un cuptor de 350 km f până când pâinea este crocantă, 10 până la 20 de minute.* Supa, fără Sherry, poate fi făcută cu 3 zile înainte și răcită complet, descoperită, apoi răcită, acoperită. Reîncălziți și amestecați Sherry înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului