Supa de cartofi și brânză este o vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 197 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 94 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de sare, lapte, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 46 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă de cartofi și brânză elvețiană - brânza elvețiană face o supă foarte cremoasă și bogată, Supă De Brânză De Cartofi, și Supă de cartofi și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul și untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați prazul și usturoiul; saut 2 până la 3 minute sau până când prazul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Praz
3
Reduceți căldura la mediu.
4
Adăugați făină; gatiti 1 minut. Adăugați treptat bulion, amestecând constant până când este ușor gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Adăugați cartofi și chervil. Aduceți la fierbere; acoperiți și fierbeți 30 până la 35 de minute sau până când cartoful este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chervil
Cartofi
6
Așezați 1/2 de supă într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Întoarceți amestecul în cuptorul olandez; se amestecă bine. Se amestecă laptele, brânza, sarea și piperul; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine. Se acoperă cu ceapă verde, dacă se dorește.