Supă de cartofi dulci, morcovi, mere și linte roșie
Supa de cartofi dulci, morcovi, mere și linte roșie ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 204 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,03 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați linte, sare, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă Curată De Linte Roșie De Morcovi Și Ghimbir, Supă de cartofi, morcovi și linte pentru Anul Nou, și Supă Consistentă De Linte, Morcov + Cartofi.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o oală mare, cu fund greu, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Așezați cartofii dulci tocați, morcovii, mărul și ceapa în oală. Amestecați și gătiți merele și legumele până când ceapa este translucidă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Amestecați lintea, ghimbirul, piperul negru măcinat, sarea, chimenul, pudra de chili, boiaua și bulionul de legume în oală cu amestecul de mere și legume. Aduceți supa la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când lintea și legumele sunt moi, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Linte
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Lucrând în loturi, turnați supa într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu grijă blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a pune supa în mișcare înainte de a o lăsa pe piure. Puree în loturi până se omogenizează și se toarnă într-o oală curată. Alternativ, puteți folosi un blender cu băț și puteți purifica supa chiar în oala de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Întoarceți supa în piure în oala de gătit. Aduceți înapoi la foc mic la foc mediu-mare, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați apă după cum este necesar pentru a subția supa la consistența preferată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional