Supă de cartofi, Cheddar și arpagic

Supă de cartofi, Cheddar și arpagic
Supa de cartofi, Cheddar și arpagic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 373 calorii, 14g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită, smântână grea, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de cartofi, Cheddar și arpagic, Smântână, Cheddar și vafe de cartofi de arpagic, și Prăjituri slabe de arpagic și Cheddar cu cartofi dulci.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii și 1 cană de stoc în aragazul lent. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 2 ore sau până când cartofii sunt doar fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Transferați două treimi din cartofi într-un robot de bucătărie sau blender, împreună cu lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați usturoiul. Amestecați la consistența dorită: un blender va produce o textură netedă, Un robot de bucătărie o consistență aspră, rustică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Întoarceți cartoful pur aproxume în aragazul lent și amestecați brânza mărunțită, restul de 2/3 cană și arpagicul. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 30 de minute sau până când supa este bine încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză MărunțităBrânză Mărunțită
ArpagicArpagic
CartofiCartofi
StocStoc
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
5
Adăugați stoc suplimentar sau apă dacă supa este prea groasă. Rupeți feliile întregi de cartofi cu o furculiță pentru a obține o textură care vi se potrivește. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă crema chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
CremăCremă
StocStoc
ApăApă
SupăSupă
6
Se toarnă în boluri de supă, se presară cu brânza mărunțită și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Se SfărâmăBrânza Se Sfărâmă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
1
Pentru o versiune sud-vestică a acestei supe, folosiți coriandru în loc de arpagic și adăugați 1 (4 uncii) de ardei iute prăjiți prăjiți și 1 linguriță fiecare chimen măcinat și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
Chimen MăcinatChimen Măcinat
CoriandruCoriandru
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
ArpagicArpagic
SupăSupă
1
Această rețetă a fost preparată inițial într-un aragaz lent oval, de 5 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Retipărit cu permisiunea de la
3
adaugă note notele mele
4
editează notele mele
5
făcut
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Revista