Supă de cartofi, Cheddar și arpagic

Supa de cartofi, Cheddar și arpagic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 373 calorii, 14g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită, smântână grea, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de cartofi, Cheddar și arpagic, Smântână, Cheddar și vafe de cartofi de arpagic, și Prăjituri slabe de arpagic și Cheddar cu cartofi dulci.
Instrucțiuni
Așezați cartofii și 1 cană de stoc în aragazul lent. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 2 ore sau până când cartofii sunt doar fragezi.
Transferați două treimi din cartofi într-un robot de bucătărie sau blender, împreună cu lichidul de gătit.
Adăugați usturoiul. Amestecați la consistența dorită: un blender va produce o textură netedă, Un robot de bucătărie o consistență aspră, rustică.
Întoarceți cartoful pur aproxume în aragazul lent și amestecați brânza mărunțită, restul de 2/3 cană și arpagicul. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 30 de minute sau până când supa este bine încălzită.
Adăugați stoc suplimentar sau apă dacă supa este prea groasă. Rupeți feliile întregi de cartofi cu o furculiță pentru a obține o textură care vi se potrivește. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă crema chiar înainte de servire.
Se toarnă în boluri de supă, se presară cu brânza mărunțită și se servește imediat.
Pentru o versiune sud-vestică a acestei supe, folosiți coriandru în loc de arpagic și adăugați 1 (4 uncii) de ardei iute prăjiți prăjiți și 1 linguriță fiecare chimen măcinat și coriandru.
Această rețetă a fost preparată inițial într-un aragaz lent oval, de 5 litri.
Retipărit cu permisiunea de la