Supă de brânză de bere cu unt de usturoi Crostini

Supă de brânză de bere cu unt de usturoi Crostini
Supa de brânză de bere cu unt de usturoi Crostini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 507 calorii, 22g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.23 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Dacă aveți la îndemână pale ale, baguette, sos worcestershire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Crostini cu brânză de capră cu jalapeno murat cu bere și mango, Usturoi Unt Parmezan Crostini, și Crostini cu usturoi și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Topiți untul într-un cuptor olandez sau o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați morcovii, țelina, usturoiul, ceapa, pudra de muștar, cayenne și presărați cu sare și piper. Transpirați legumele până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pudră De MuștarPudră De Muștar
LegumeLegume
MorcovMorcov
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
4
Presărați făina peste legume și gătiți, amestecând constant, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Se toarnă în stoc, muștar și Worcestershire și se fierbe până când legumele sunt foarte moi, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
MuștarMuștar
StocStoc
6
Se adaugă ale, Se fierbe, aproximativ 5 minute, apoi se curăță cu un blender de imersie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AleAle
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
7
Adăugați cheddarul, gruyere și jumătate și amestecați până se topește și se omogenizează. Reglați condimentul și acoperiți cu Crostini cu unt de usturoi. Bucurați-vă cu un pachet de 30 de bere preferată ieftină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
CondimenteCondimente
CrostiniCrostini
Brânză CheddarBrânză Cheddar
GruyereGruyere
BereBere
8
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
9
Ungeți feliile de baghetă pe ambele părți cu untul și presărați cu sare. Grătați feliile pe ambele părți până când se formează semne de grătar, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Frecați feliile cu usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
UntUnt
UsturoiUsturoi
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista