Supă de brânză cu cârnați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de brânză cu cârnați. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 565 calorii, 29G de proteine, și 41G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă de la Toateretete are 23 de fani. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi, ceapă verde, cârnați kielbasa și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Stout și picant cârnați Chili, Creole Stout Cârnați Gumbo, și Biscuiți de bere de rozmarin cu sos de cârnați Stout.
Instrucțiuni
Aduceți cartofii, apa și berea la fiert într-o cratiță mare la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți 5 minute. Se amestecă cârnații, ceapa verde, sarea, piperul negru, ardeiul cayenne, pudra de muștar și fumul lichid. Acoperiți și fierbeți până când cartofii sunt complet fragede, aproximativ 15 minute.
Când cartofii sunt fragede, amestecați brânza Cheddar până se topește complet, apoi adăugați laptele.
Se încălzește, amestecând până când brânza s-a topit, dar nu fierbe.