Supă cremoasă de salată și usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa cremoasă de salată și usturoi. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 196 calorii. Această rețetă de la Serious Eats are 63 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți făină, unt, înlocuiți 1 șalotă plus 3 căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cremă De Usturoi Scape Dip, Fettuccine Cu Spanac Cremos Cu Usturoi, și Supă De Scape De Usturoi Fără Lactate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul într-o cratiță mare, cu fund greu sau cuptor olandez la foc mediu până când strălucește.
Adăugați scapele de usturoi și gătiți, amestecând, aproximativ 4 minute.
Adăugați făină și gătiți, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Adăugați vin și gătiți, amestecând, aproximativ 3 minute.
Adăugați bulion, salată verde și sare și piper după gust. Acoperiți oala și aduceți lichidul la fierbere, apoi lăsați la foc mic și gătiți până când salata este fragedă, aproximativ 5 minute.
Scoateți supa de pe foc, adăugați un strop de nucșoară și jumătate și folosiți un blender manual pentru a amesteca până se omogenizează. Alternativ, amestecați supa într-un blender în două loturi.
Serviți imediat, cu o notă de cremă suplimentară în fiecare castron, dacă doriți; alternativ; supa rece înainte de servire.