Supă caldă și acră în stil cantonez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa caldă și acră în stil cantonez. Această rețetă face 4 porții cu 218 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci de urechi de lemn, ceapă verde, ciuperci shiitake și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 598 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă caldă și acră, Carne de porc dulce și acru cantoneză, și Homar În Stil Cantonez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți stocul într - o cratiță de 3 până la 4 litri și puneți-l deoparte.
Așezați ciupercile uscate într-un castron mic și acoperiți cu 3 căni de apă caldă, scufundând toate bucățile. Se lasă deoparte 15 minute până când ciupercile sunt reconstituite. Se strecoară lichidul infuzat cu ciuperci în oală cu supa.
Îndepărtați porțiunea centrală dură a ciupercilor urechii de lemn și aruncați-o.
Tăiați urechea de lemn și ciupercile shiitake în bucăți și puneți-le deoparte.
Aduceți bulionul și apa infuzată cu ciuperci la fierbere la foc mare, apoi reduceți la foc mic.
Adăugați ciuperci, ghimbir și bambus. Se fierbe timp de 5 minute.
Adăugați tofu și fierbeți până când tofu este încălzit, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Adăugați sosul de soia și vinul în supă și amestecați ușor, având grijă să nu rupeți tofu.
Se toarnă suspensia de amidon de porumb în câteva adaosuri, amestecând pentru a permite lichidului să se îngroașe înainte de a adăuga mai mult. Supa trebuie să fie groasă și lucioasă.
Opriți focul și adăugați oțetul și piperul, ajustând în funcție de gusturile dvs.
Se servește imediat, garnisit cu scallions sau coriandru.