Supă caldă și acră în stil cantonez

Supă caldă și acră în stil cantonez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa caldă și acră în stil cantonez. Această rețetă face 4 porții cu 218 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci de urechi de lemn, ceapă verde, ciuperci shiitake și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 598 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă caldă și acră, Carne de porc dulce și acru cantoneză, și Homar În Stil Cantonez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți stocul într - o cratiță de 3 până la 4 litri și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Așezați ciupercile uscate într-un castron mic și acoperiți cu 3 căni de apă caldă, scufundând toate bucățile. Se lasă deoparte 15 minute până când ciupercile sunt reconstituite. Se strecoară lichidul infuzat cu ciuperci în oală cu supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Îndepărtați porțiunea centrală dură a ciupercilor urechii de lemn și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Tăiați urechea de lemn și ciupercile shiitake în bucăți și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
5
Aduceți bulionul și apa infuzată cu ciuperci la fierbere la foc mare, apoi reduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă InfuzatăApă Infuzată
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
6
Adăugați ciuperci, ghimbir și bambus. Se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
7
Adăugați tofu și fierbeți până când tofu este încălzit, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
8
Adăugați sosul de soia și vinul în supă și amestecați ușor, având grijă să nu rupeți tofu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Se toarnă suspensia de amidon de porumb în câteva adaosuri, amestecând pentru a permite lichidului să se îngroașe înainte de a adăuga mai mult. Supa trebuie să fie groasă și lucioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
10
Opriți focul și adăugați oțetul și piperul, ajustând în funcție de gusturile dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
11
Se servește imediat, garnisit cu scallions sau coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista