Supă caldă și acră în stil cantonez

Supă caldă și acră în stil cantonez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa caldă și acră în stil cantonez. Această rețetă face 4 porții cu 218 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci de urechi de lemn, ceapă verde, ciuperci shiitake și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 598 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă caldă și acră, Carne de porc dulce și acru cantoneză, și Homar În Stil Cantonez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți stocul într - o cratiță de 3 până la 4 litri și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Așezați ciupercile uscate într-un castron mic și acoperiți cu 3 căni de apă caldă, scufundând toate bucățile. Se lasă deoparte 15 minute până când ciupercile sunt reconstituite. Se strecoară lichidul infuzat cu ciuperci în oală cu supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Îndepărtați porțiunea centrală dură a ciupercilor urechii de lemn și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
4
Tăiați urechea de lemn și ciupercile shiitake în bucăți și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
5
Aduceți bulionul și apa infuzată cu ciuperci la fierbere la foc mare, apoi reduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă InfuzatăApă Infuzată
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Adăugați ciuperci, ghimbir și bambus. Se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
7
Adăugați tofu și fierbeți până când tofu este încălzit, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
8
Adăugați sosul de soia și vinul în supă și amestecați ușor, având grijă să nu rupeți tofu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Se toarnă suspensia de amidon de porumb în câteva adaosuri, amestecând pentru a permite lichidului să se îngroașe înainte de a adăuga mai mult. Supa trebuie să fie groasă și lucioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
10
Opriți focul și adăugați oțetul și piperul, ajustând în funcție de gusturile dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
11
Se servește imediat, garnisit cu scallions sau coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista