Supă asiatică de tăiței și curcan

Supă asiatică de tăiței și curcan
Rețeta supă asiatică de tăiței și curcan ar putea satisface pofta asiatică în aproximativ 20 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 442 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.84 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 53 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, tei, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Toamna. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este excelent. Încercați Curcan Asiatic-Supă De Tăiței, Curcan Asiatic-supă de tăiței cu ghimbir și ardei iute, și Supă Asiatică De Tăiței pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă bulionul într-o tigaie mare, se adaugă ghimbirul și condimentele, apoi se lasă la foc mic și se infuzează timp de 10 minute. Înmuiați tăiței conform instrucțiunilor ambalajului, apoi scurgeți și clătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați sosul de pește și sucul de lămâie în stoc și gustați pentru condimente adăugați mai mult sos de pește dacă doriți. Împărțiți tăiței între patru boluri, apoi acoperiți cu carnea mărunțită, varza de fasole și o împrăștiere de ierburi, ceapă de primăvară și ardei iute. Puneți bulionul fierbinte peste tăiței, apoi serviți cu mai multe ierburi și pene de var pentru stoarcere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Pană De VarPană De Var
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Bucătăriiasiatic
Revista