Super Ușor Neglijent Joe

Super Ușor Neglijent Joe
Super Easy Sloppy Joes este un fel principal American. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 679 calorii, 41G de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Pentru 2,4 USD pe porție, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Allrecetes are 75 de fani. Dacă aveți carne de vită măcinată, sos de chili pe bază de roșii, muștar și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încearcă Super Ușor Neglijent Joe, Super Neglijent Joe, și Super Neglijent Joe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Zdrobiți carnea de vită măcinată într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand frecvent pana se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Scurgeți grăsimea.
3
Adăugați ceapa și țelina și gătiți până când ceapa este fragedă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Reduceți focul la mediu și turnați sosul de chili. Se amestecă oțetul și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
5
Adăugați muștar dacă utilizați. Fierbeți până când amestecul este grosimea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
6
Serviți pe chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Zinfandel

Pinot Noir, Malbec și Zinfandel sunt alegerile mele de top Pentru Sloppy Joe. Toate aceste vinuri roșii se împerechează bine cu un sos de carne de vită și roșii sloppy joe. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un altul într-un șir de recolte grozave în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o recoltă puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde și coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de rece a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze maturarea lentă, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă. 
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista