Supa rusă de sfeclă rece a Ninei (Kholdnyk) ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 138 calorii, 8g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Este o ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți sfeclă, castraveți, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, întreg 30 și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Holodnik-Supă Rece Rusă, Kefir Okroshka (Supă De Legume Rece Din Rusia), și Supă de sfeclă rece cu o lovitură.
Instrucțiuni
1
Amestecați Zara, castravetele, sfecla cu sucul lor, ceapa verde, mărarul, sarea și oțetul într-un bol; se amestecă pentru a se amesteca bine și se răcește, acoperit, la frigider cel puțin 2 ore sau peste noapte pentru cea mai bună aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Culese Crengute De Marar
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sifonada De Frunze De Kale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Crengute De Marar Proaspat Culese
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat