Supa Egusi

Supa Egusi
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Supa Egusi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 4,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 474 calorii. 95 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, semințe de dovleac, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o mai degrabă scumpe rețetă pentru fanii mâncării africane. Este adus la tine de Toțiretete. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Supa Jamaican-carne de vită și aromă de dovleac această supă. Fii aventuros și încearcă supa din Caraibe, O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung, și Hopping John Soup - mazăre cu ochi negri, șuncă și supă verde Collard.

Instrucțiuni

1
Puneți semințele de dovleac într-un blender și amestecați timp de 30 până la 40 de secunde sau până când amestecul este o pastă pulverulentă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Spălați carnea de vită și tăiați-o în cuburi de mărimea mușcăturii. Se condimentează cu sare. În oală mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare timp de 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Se adaugă carnea de vită și se sotează timp de 3 până la 5 minute sau până se rumenesc, dar nu se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4
Puneți roșiile, ceapa și piperul într-un blender și amestecați timp de aproximativ 30 de secunde sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați amestecul de roșii în carne, reduceți focul la mediu-scăzut și acoperiți. Gatiti timp de 40 pana la 50 de minute sau pana cand carnea este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
6
Adăugați sosul de roșii, apa și creveții și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
7
Adăugați spanacul și semințele de dovleac măcinate și continuați să fierbeți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

African funcționează foarte bine cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de fel de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Un vin pe care l-ai putea încerca este man Family Wines Pinotage. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
MAN family Wines Pinotage
MAN family Wines Pinotage
Un amestec de 86% Pinotage, 12% Shiraz și 2% Viognier.Ambalat cu arome pline de fructe roșii, note de condimente de scorțișoară și nucșoară și taninuri moi, acest vin ar trebui să se împerecheze bine cu majoritatea cărnii roșii sau a păsărilor de curte. Aromele dulci de fructe de Pinotage îl fac un meci ideal pentru curry picant. Un stil modern de Pinotaj. Serviți la o temperatură rece a camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate63
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista