Supa delicioasă de mazăre despicată a lui Rick cu șuncă
Supa de mazăre delicioasă a lui Rick cu șuncă ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 141 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,84 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână usturoi, șuncă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Banana Split Fudge: Gustare Delicioasă De Vară, Supa de fructe de mare din Chile roșie a lui Rick Bayless, și Gatiti cartea: supa de fasole neagra a lui Rick Bayless.
Instrucțiuni
Așezați mazărea despicată într-un recipient mare și acoperiți cu câțiva centimetri de apă rece; lăsați să stea cel puțin 3 ore. Clătiți mazărea până când apa curge limpede; scurgere.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Se sotează ceapa, morcovii și țelina în ulei fierbinte până se înmoaie, 8 până la 12 minute.
Se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Combinați mazărea, amestecul de ceapă, 6 căni de bulion de pui, frunza de dafin, piperul negru și cimbru împreună într-o oală mare. Se amestecă oasele gâtului în amestecul de bulion de pui, adăugând mai mult bulion de pui, după cum este necesar, pentru a acoperi complet oasele. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la mediu-mic, acoperiți oala și fierbeți până când mazărea s-a dizolvat și carnea cade din oase, 2 până la 3 ore.
Transferați oasele pe o farfurie pentru a se răci.
Se amestecă șunca cubată în supă. Când oasele gâtului sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, îndepărtați carnea rămasă din oase; aruncați oasele și amestecați carnea în supă. Continuați să fierbeți până când șunca și carnea sunt încălzite, aproximativ 5 minute.