Supa delicioasă de mazăre despicată a lui Rick cu șuncă

Supa delicioasă de mazăre despicată a lui Rick cu șuncă
Supa de mazăre delicioasă a lui Rick cu șuncă ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 141 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,84 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână usturoi, șuncă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Banana Split Fudge: Gustare Delicioasă De Vară, Supa de fructe de mare din Chile roșie a lui Rick Bayless, și Gatiti cartea: supa de fasole neagra a lui Rick Bayless.

Instrucțiuni

1
Așezați mazărea despicată într-un recipient mare și acoperiți cu câțiva centimetri de apă rece; lăsați să stea cel puțin 3 ore. Clătiți mazărea până când apa curge limpede; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre împărțităMazăre împărțită
ApăApă
MazăreMazăre
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se sotează ceapa, morcovii și țelina în ulei fierbinte până se înmoaie, 8 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
5
Combinați mazărea, amestecul de ceapă, 6 căni de bulion de pui, frunza de dafin, piperul negru și cimbru împreună într-o oală mare. Se amestecă oasele gâtului în amestecul de bulion de pui, adăugând mai mult bulion de pui, după cum este necesar, pentru a acoperi complet oasele. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la mediu-mic, acoperiți oala și fierbeți până când mazărea s-a dizolvat și carnea cade din oase, 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Piper NegruPiper Negru
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CeapăCeapă
CimbruCimbru
CarneCarne
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Transferați oasele pe o farfurie pentru a se răci.
7
Se amestecă șunca cubată în supă. Când oasele gâtului sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, îndepărtați carnea rămasă din oase; aruncați oasele și amestecați carnea în supă. Continuați să fierbeți până când șunca și carnea sunt încălzite, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Tăiată Cubulețeșuncă Tăiată Cubulețe
CarneCarne
SupăSupă
șuncășuncă
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista