Supa De Munte Atlas
Supa de munte Atlas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 505 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.96 pe portie. Un amestec de țelină, boia, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de trei cartofi Navan Atlas cu rucola, Supă De Om De Munte, și Fursecuri De Munte.
Instrucțiuni
Înmuiați caisele în apă timp de 2 ore sau mai mult până se înmoaie; scurgeți.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Adăugați usturoiul, scorțișoara, chimenul și ardeiul; gatiti si amestecati timp de 1 minut. Ridicați focul la mediu-mare, sfărâmați în mielul măcinat, amestecând și rupându-l cu o lingură de lemn timp de câteva minute până se rumenesc. Se amestecă caisele scurse, țelina, ardeiul verde și roșiile.
Folosind un cojitor de legume, radeți 5 - 6 fâșii de coajă de pe lămâie și adăugați în supă cu sucul de lămâie. Se amestecă apa și zahărul. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți ușor timp de o jumătate de oră. Condimentează după gust cu sare și piper.