Supa de ceapa frantuzeasca de la Birds eye

Supa de ceapa frantuzeasca de la Birds eye
Supa de ceapa franceză de la păsări eye XV ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,14 USD pe porție. O porție conține 285 calorii, 12g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, frunze de cimbru, pâine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Le Cafe Ile St. Louis supa de ceapa Gratinee – aceasta este o nouă ia pe clasic supa de ceapa franceză, Supa de ceapa franceză Topped Pizza Pâine franceză și salată cu Vinaigrette Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se topește untul în cratiță medie la foc mediu și se fierbe reteta ceapa gata tocat, amestecand ocazional, 15 minute sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați bulion de vită și cimbru; se aduce la fierbere la foc mare. Simmer 5 minute. Se condimentează, dacă se dorește, cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
3
Aranjați 4 boluri de supă rezistente la cuptor pe foaia de copt și umpleți uniform cu supă. Aranjați pâinea prăjită în fiecare bol și acoperiți cu brânză. Se fierbe 1 minut sau până când brânza clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, Champagne și White Burgundy sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care îl puteți încerca este Chateau Les Gravettes Bordeaux Superieur. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Chateau Les Gravettes Bordeaux Superieur
Chateau Les Gravettes Bordeaux Superieur
Atractiv roșu-rubin închis și strălucitor acest Bordeaux clasic este exploziv, intens și complex în același timp. Palatul atrage datorită amplorii, bogăției, plinătății, precum și prin finisajul aromatic de pe palat. Armonios și lung, acompaniamentul ideal pentru un joc, cum ar fi piciorul de miel cu ierburi sau brânzeturi de capră.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista