Supa de ceapa frantuzeasca de la Birds eye

Supa de ceapa frantuzeasca de la Birds eye
Supa de ceapa franceză de la păsări eye XV ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,14 USD pe porție. O porție conține 285 calorii, 12g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, frunze de cimbru, pâine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Le Cafe Ile St. Louis supa de ceapa Gratinee – aceasta este o nouă ia pe clasic supa de ceapa franceză, Supa de ceapa franceză Topped Pizza Pâine franceză și salată cu Vinaigrette Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se topește untul în cratiță medie la foc mediu și se fierbe reteta ceapa gata tocat, amestecand ocazional, 15 minute sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Adăugați bulion de vită și cimbru; se aduce la fierbere la foc mare. Simmer 5 minute. Se condimentează, dacă se dorește, cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Aranjați 4 boluri de supă rezistente la cuptor pe foaia de copt și umpleți uniform cu supă. Aranjați pâinea prăjită în fiecare bol și acoperiți cu brânză. Se fierbe 1 minut sau până când brânza clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, Champagne și White Burgundy sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care îl puteți încerca este Chateau Les Gravettes Bordeaux Superieur. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Chateau Les Gravettes Bordeaux Superieur
Chateau Les Gravettes Bordeaux Superieur
Atractiv roșu-rubin închis și strălucitor acest Bordeaux clasic este exploziv, intens și complex în același timp. Palatul atrage datorită amplorii, bogăției, plinătății, precum și prin finisajul aromatic de pe palat. Armonios și lung, acompaniamentul ideal pentru un joc, cum ar fi piciorul de miel cu ierburi sau brânzeturi de capră.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista