Supa de ceapa cu fontina si cimbru
Supa de ceapă cu fontinan și cimbru durează aproximativ 39 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 338 de calorii, 14 g de proteine și 20 g de grăsime fiecare. Pentru 2 USD per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați sare cușer, frunze de cimbru, ceapă vidaliană și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru toamna. 44 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 44%. Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supa de ceapă cu fontinan și cimbru, Fontina la cuptor cu usturoi, ulei de măsline și cimbru și Pizza cu fontina, fenicul și ceapă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Într-o cratiță medie, grea, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați ceapa, sare și piper. Gatiti, amestecand din cand in cand, pana ce ceapa este frageda, aproximativ 10 minute.
Adăugați cimbru și bulion. Se fierbe, neacoperit, până când ceapa este moale, aproximativ 15 minute.
Împărțiți supa între cele 4 forme rezistente la cuptor. Împărțiți pâinea tăiată cubulețe printre rame. Acoperiți fiecare cu felii de brânză fontina.
Se pune sub broiler, până când brânza devine aurie și clocotită, aproximativ 4 minute.