Supa Callaloo

Supa Callaloo
Supa Callaloo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 377 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $16.21 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 75 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți frunze de callaloo, piper chile, stoc de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării din America Centrală. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Trinidad Callaloo Supa, Callaloo, și Callaloo Stew.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați tulpinile groase ale frunzelor de callaloo, tocați aproximativ și puneți-le într-o cratiță mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați bulionul de pui, ceapa, carnea de vită, ardeiul negru, șalotul, cimbrul, ardeiul iute și carnea de crab. Acoperiți și fierbeți până când carnea este fragedă, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Piper NegruPiper Negru
Ardei IuteArdei Iute
CrabmeatCrabmeat
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
3
Adăugați okra și gătiți timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BameBame
4
Scoateți ardeiul iute. Pureați supa într-un blender sau robot de bucătărie. Reîncălziți și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
CondimenteCondimente
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling

Caraibe funcționează foarte bine cu Gewurztraminer, Pinot Gris, și Riesling. Veți dori să optați pentru vinuri cu un pic de dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri refrigerate, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Ai putea încerca Chateau Bianca Gewurztraminer. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chateau Bianca Gewurztraminer
Chateau Bianca Gewurztraminer
Sălbatic aromat, cu note de litchi, condimente exotice și o notă de petale de trandafir. Note moi, dar picante pe gust, cu o notă de aciditate clară la final. Mare cu Ziua Recunostintei affair!
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate84
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista