Sunny foc cracare Cole Slaw

Sunny foc cracare Cole Slaw
Sunny ' s fire Cracker Cole Slaw ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 275 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 18 și costă 74 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți morcovi, mere Granny smith, stafide aurii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Houston Cole Slaw – acesta este un mod delicios de a face cole slaw, Sweet and Sour Cole Slaw-cauti un alt tip de cole slaw? Nu căutați mai departe, și Corky ' s Cole Slaw – puteți face Cole Slaw la fel ca ei, cu acest pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați maioneza, smântâna, oțetul de cidru de mere, sosul adobo și ardeiul chipotle. Gustați, condimentați cu sare și piper și, dacă este necesar, adăugați un pic mai mult sos adobo pentru a-l face picant pe gustul dumneavoastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Ulei De PiperUlei De Piper
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați morcovii, afinele uscate, stafidele, merele, perele și varza și apoi aruncați pentru a combina. Gustați și condimentați cu un vârf de sare și o măcinare sau 2 de piper. Acoperiți și refrigerați cu cel puțin 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
(tub Mare)(tub Mare)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții18
Scor De Sănătate9
Revista