Sunday Rag

Sunday Rag ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 12 și costă $3.99 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 717 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, pancetta, legături de cârnați și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Rigatoni Cu Duminică Seara Ragu, Sunday Slow Cooker Beef Rag 8, și Duminică Aragaz Lent: Carne De Vită Ragu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulsați roșiile cu suc (1 cutie la un moment dat) într-un blender până aproape neted.
Încălziți uleiul într-o oală largă de 10 până la 12 litri, la foc mediu-mare, până când strălucește, apoi fierbeți ceapa până devine aurie, aproximativ 6 minute.
Se adauga usturoiul si saut 1 minut.
Adăugați roșii pur și simplu, frunze de dafin și 1/2 linguriță de sare și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până se îngroașă, 40 până la 45 de minute. Aruncați frunza de dafin.
Se amestecă împreună usturoiul, pătrunjelul, brânza și pancetta.
Pound top rotund la 1/8 inch grosime între 2 foi de folie de plastic cu un sucitor sau carne pounder. Puneți amestecul de pătrunjel uniform peste Cotletele de vită (aproximativ 3 linguri fiecare). Începând cu o latură scurtă, înfășurați cotletele și legați la fiecare capăt cu sfoară pentru a face braciole.
Formați amestecul de chiftele rezervat în bile (aproximativ 16), folosind o măsură de 1/4 cană.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu până când strălucește. Se condimentează braciole cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper (total) și se rumenesc bine în 2 loturi, rotind, aproximativ 6 minute pe lot.
Transferați într-o tigaie mare de mică adâncime.
Adăugați 2 linguri de ulei în tigaie și cârnați rumeniti în 2 loturi, rotind, aproximativ 6 minute pe lot.
Se transferă în tigaie cu braciole.
Se usucă umărul de porc și se condimentează cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Adăugați 2 linguri de ulei în tigaie și umărul de porc brun peste tot, aproximativ 5 minute.
Se usucă coastele de porc și se condimentează cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în tigaie și coaste rumenite bine în 2 loturi, rotind, aproximativ 6 minute pe lot.
Încălziți uleiul rezervat de la polpette în tigaie la foc mediu până când strălucește. Se prăjesc chiftele în 2 loturi (nu se aglomerează), întorcându-se ocazional, până se rumenesc bine, aproximativ 6 minute pe lot.
Transferați pe prosoape de hârtie folosind o lingură cu fante. (Aruncați uleiul.)
Întoarceți sosul la foc mic și adăugați cu grijă toate carnea și sucurile. Fierbeți, parțial acoperit, amestecând ușor ocazional (nu rupeți chiftelele), până când toate carnea sunt fragede, aproximativ 2 1/4 ore.
Transferați carnea cu clești pe un platou mare.
Se servește cu fettuccine și sosul rămas.
Sosul de roșii cu carne poate fi făcut cu 4 zile înainte și răcit (acoperit odată răcit).