Sundaes de mure zdrobite cu sos de Caramel necesită în jur 50 minute de la început până la sfârșit. Pentru $6.78 pe portie, veți obține un desert care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 71G de grăsime, și un total de 1403 calorii. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de sare, smântână grea, lichior de cassis și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 67%. Încercați Sundaes De Mure Zdrobite Cu Sos De Caramel, Sundaes de cafea vietnameză cu arahide zdrobite fragile, și Sundaes de pere prăjite cu sos Balsamic-Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați murele, zahărul și cassisul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mure
Creme De Cassis
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute, apoi zdrobiți cu o furculiță.
1
Combinați smântâna și păstaia de vanilie și semințele într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Cremă
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Bateți zahărul și 1/2 cană de apă într-o cratiță medie nereactivă la foc mare. Gatiti pana se rumeneste inchis, 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
4
Se ia de pe foc și se adaugă încet crema infuzată cu vanilie (se va stropi), amestecând continuu cu o lingură de lemn. Reveniți la foc și gătiți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
5
Se ia de pe foc, se aruncă păstaia de vanilie și se amestecă untul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Unt
Sare
6
Pentru fiecare sundae, așezați o lingură de înghețată într-un pahar parfait și acoperiți cu sos de caramel, mure și nuci pecan. Repetați încă de 2 ori și acoperiți cu frișcă.