Sundaes de ananas caramelizat cu sos de ciocolată-nucă de cocos

Sundaes de ananas caramelizat cu sos de ciocolată-nucă de cocos
Nevoie de o desert prietenos fără gluten și FODMAP? Sundaes de ananas caramelizat cu sos de ciocolată-nucă de cocos ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 723 calorii. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pudră de cacao, ananas, înghețată vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sundaes de ananas caramelizat cu nucă de cocos, Sundaes de ananas caramelizat cu nucă de cocos, și Înghețată caldă de ananas cu sos de rom.

Instrucțiuni

1
Tapetați tava de copt de 8x8 inci cu folie. Se amestecă zahărul și apa într-o cratiță mică grea la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până când siropul are o culoare chihlimbar profundă, ocazional perindând părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învârtită, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Se amestecă în nuci. Se toarnă imediat amestecul în tigaia pregătită, răspândindu-se ușor. Se răcește complet. Îndepărtați folia de pe pralină. Tăiați grosolan pralina. (Se poate face cu 1 săptămână înainte. A se păstra la frigider într-un recipient etanș.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
PralinePraline
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1
Aduceți crema de nucă de cocos și cacao la foc mic într-o cratiță medie grea la foc mediu-mic, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați extracte și sare; bateți pentru a amesteca. Mișto. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1
Topiți untul și zahărul într-o tigaie foarte mare la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ananas și saut până la aur, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Împărțiți ananasul între 8 feluri de mâncare sundae. Completați fiecare cu 1 lingură de înghețată. Se acoperă cu sos și pralină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1
Când faceți toppingul de pralină, nu amestecați siropul de zahăr în timp ce fierbe. Amestecarea va face ca zahărul topit să cristalizeze și să devină granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
PralinePraline
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista