Sundae italiană cu fudge fierbinte
Rețeta Italian Hot Fudge Sundae este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță o opțiune uimitoare fără gluten pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 6 porții cu 950 de calorii, 13 g de proteine și 67 g de grăsime fiecare. Pentru 1,55 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, espresso proaspăt, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca desert. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 41%. Încercați Tortul Hot Fudge Sundae pentru doi, Biscuiții Hot Fudge Sundae și Cupcakes Hot Fudge Sundae pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Aduceți 2/3 de cană de smântână și espresso la fiert într-o cratiță medie grea.
Adăugați ciocolata și amestecați până când ciocolata se topește și sosul este omogen.
Bateți restul de 1 cană de smântână, adăugând zahăr pudră câte 1 lingură și extract de migdale într-un castron mare până se formează vârfuri moi. Scoateți înghețata în boluri. Acoperiți cu sosul de fudge cald, frișcă îndulcită și nuci.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Moscato, Moscato Dasti
Sundae în meniu? Încercați să combinați cu Cremă de Sherry, Băutură alcoolică și Categoria de produse alimentare. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Casteller Cava Rosado cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé este un vin spumant delicios realizat în metoda tradițională, cu o a doua fermentație în sticlă. Învechit timp de 12 luni pe drojdie înainte de eliberare, oferă în mod constant arome premium. Acest cava vioi și acidulat se va combina bine cu majoritatea tapas-urilor, pe lângă fructe proaspete, tarte cu fructe de pădure și brânzeturi moi, cremoase. Are stil și substanță mai mult decât suficient pentru a fi un aperitiv excelent de unul singur.